Wie zijn wij


fotograaf zuidwolde compleet in beeld foto hoogeveen

Wij zijn Ferdinand en Janneke Bennink: echt een paar. Als echtpaar, fotografen duo en samen eigenaar van de fotowinkel en fotostudio Compleetinbeeld. Al sinds 1994 hebben we een eigen bedrijf in de fotografie!

Wellicht kent u ons nog van Fotoplus Zuidwolde. Na 15 jaar zijn wij gestopt met de verkoop van fotoapparatuur en zijn we verhuist. Op Ommerweg 2A hebben wij nu een soort afspraken-info-depot gecreëerd, voor alles wat met fotografie, fotoafdrukken en pasfoto's te maken heeft, voor particulieren en het bedrijfsleven.

Onze winkelopeningstijden zijn niet echt standaard. Zo maken wij veel pasfoto’s voor rijbewijs, identiteitskaart of visum. Daarom zijn onze openingstijden gelijk aan die van de publieksbalie in het gemeentehuis (‘Gemeentewinkel De Wolden’) en zijn wij op woensdagavond geopend en niet op vrijdagavond. De vrijdagavond willen wij graag beschikbaar houden voor fotografie in onze fotostudio of op locatie.

Pasfoto’s, fotoshoots, zakelijke portretten, fotokopieën, het digitaliseren van foto's dia's films en videobandenreproducties, fotoreparaties, retouche, digitale bewerkingen, foto’s afdrukken, zowel analoog als digitaal, vergrotingen, fotolijsten, …. Eigenlijk alles wat met een foto te maken heeft, dat doen wij, kunnen wij, of weten daar iets van! Daarom heten wij ook: Compleetinbeeld Kom gerust langs en stap binnen. Wij helpen u graag, de koffie staat klaar!