Pasfoto


zuidwolde gemeentehuis


Pasfoto
Compleetinbeeld is gecertificeerd in het maken van pasfoto's voor allerlei verschillende documenten, die voldoen aan de eisen van de overheid. Denk aan een id-bewijs, paspoort, rijbewijs, visum, ov-kaart, sportpas, invalidenparkeerkaart, etc. We zijn daarom altijd gelijk geopend met ‘Gemeentewinkel De Wolden’. Zie openingstijden hieronder. We zitten op nog geen kilometer afstand van het gemeentehuis (Ommerweg 2a). Je kunt gratis ruim parkeren voor de deur.


Ook bij jou thuis
Ben je slecht ter been of kun je om wat voor redenen dan ook niet uit huis komen? Dan komen wij toch bij jou? Wij maken de pasfoto ter plaatse en zorgen ervoor dat je de officiële pasfoto's in bezit krijgt.

Baby of bril?
Iedereen is welkom. Baby's en kleine kinderen gaan lekker bij jou op schoot en ben je brildragend, dan vinden wij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat je ook met bril goed op de foto komt.

Snelportret
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een snelportret te maken in de pasfotoruimte. Denk hierbij aan een portret voor LinkedIn, website, profielfoto Whatsapp, sollicitatiefoto etc. Voor € 25.00 inclusief digitaal bestand. Dit is alleen mogelijk in ‘pasfotohouding’ met standaardverlichting. Heb je meer wensen of mag het wat ‘losser’? Dan fotograferen wij je graag op locatie of in onze fotostudio. Daarnaast komen we graag bij bedrijven en zorginstellingen de medewerkers vastleggen voor bedrijfspassen, profielfoto voor social media etc.